Jösses vilken gullig tatuering

Har haft en riktigt härlig dag idag.

Vi åkte till Lilleby, min familj, min moster och jag. Det var skithärligt. Vi satt och solade och glassade. Sen badade jag och mamma... De andra var väldigt fega och badade inte alls. Tsss... det var väldigt skönt i vattnet. Ärligt talat.
Sen spelade jag och min bror Tennis, när vi kom hem. Han utklassade mig. Den var inte kul... haha, men det var kul ändå...

Jag stör mig när folk inte vsrar på mina sms. Jag skickade ett till Ida förut, men jag har inte fått nåt svar:( , hoppas hon svarar snart...

Gosh jag älskar sol!! <3

Dagens plus:
Bad
Dagens minus:
Utklassning i tennis

Jag kan krypa in i tryckpressen och leta efter din klocka

Jag har hämtat mig från gårdagens chock och sitter nu här och väntar på att min nerladdning ska bli klar. Min bror hade studentfest för släkten idag. Släkt från olika håll i Sverige har kommit ner för att fira min bror. Min morbror med mina två småkusiner kom från Stockholm och min moster från Västerås. Bido hade tenta och kunde inte komma. Jag är inte glad för det :(

Inte jobbig dag i skolan idag, Walk the line, sol, datakunskap, sol, tyska med två personer, sol, frågesport... Ohja, det var kul... Även fast Carhoe var en skolker. Shit vad beroende av henne jag är.
Men Carro, jag är inte hel utan dig. Du är mitt solsken :) <3

Jag fick reda på idag att Lina ska till stockholm över helgen.... hahaha, not. Hon har verkligen pratat om det hela veckan.
Trevligt att träffa Daniel också.

Mitt i släktkalaset, när jag satt på toa, hör jag min mobil ringa. Hinner inte svara, men ser att det är Ida som har ringt. Är påväg att ringa upp när jag får ett sms, där det står att jag har fått ett röstmeddelande. Jag lyssnar på det.
Hahha... Hon är för söt... och full xD
Hennes stora kärlek, när hon gick i sjuan, hade varit i slottskogen, där hon hade klassfest. Hon hade inte träffat honom sen skolavslutningen och hon var verkligen kär i honom. Hon hade pratat väldigt länge med honom och han hade kramat och pussat henne. Hon var så lycklig att hon grät. Hahah, roligt fyllesamtal.
Jag var tvungen att ringa upp henne, bara för att skratta lite :)
Älskling <3

Dagens plus:
Skitvarmt
Dagens minus:
Skolkern Carhoe

De jävlarna ska skjutas!

Vafan pågår i en killes huvud om han tror att det är okej att tafsa på en tjej mitt i stan, mitt på dan, som man bara träffar på.
VAFAN är personens problem.

Jag gick från centralen och var påväg mot brunnsparken, när jag nästan gick in i en kille. Då känner jag en hand mellan mina ben! Han sa nåt också, men jag blev så jävla chockad att jag inte kommer ihåg vad han sa. Jag tittade upp och såg på kille och slog till honom på armen. Jag önskar att jag skulle gett honom en rejäl örfil, men jag blev som sagt så jävla chockad.
Jag gick sen därifrån och han skrattade och skrek:
- Eyy, varför ska du gå?

ASSÅ FAN JAG VILL DÖDA HONOM!
Tror han att det är okej att tafsa på mig eller? Vad tror han ska hända. Ska jag säga: Åh gud vad kul att du tafsar på mig, ska vi knulla?
Sånt händer inte. VArför tror han att jag skulle uppskatta hans hand mellan mina ben? Har jag en skylt på mig där det står: "Åh vad jag gillar när du tafsar på mig"!
Nej det har jag inte, så hands off!
FAN JAG VILL DÖDA HONOM!  

Jag hinner innan ljusen slår om

För han har tagit studenten, för han har tagit studenten, för han har tagit studeeeeenteeen! FYFAN VA HAN ÄR BRA!
Grattis till min bror. <3

Jomen, dagen började med gymping och det gick väl bra. Fotboll. Jag hade inga skor, och spelade barfota. Nu har jag väldigt ont i min högra stortå :(
Det är inte roligt
Men jag gjorde en pass så det blev mål :D Yaay for me :)
Sen var det rastrastrast. Vi missade precis pannkakorna i bamba. Too bad :(

19 till Vasa och ställde mig utanför Linus skola. Träffade Campo och Becka. Becka var söt, som vanligt. Då fick jag beklaga mig över min tå. Jag älskar ju att klaga.
Sen skulle vi gå in på den trångatrångatrånga gården för att se när de gick ut. Min bror kom ut och såg väldigt stilig ut i sin fina kostym. Kärlek till Linus. Hans lärare hade fixat en traktor med släp, så min brors klass cruisade runt på släpet. Det samma gjorde Schillerska denna dag. Många lastbilar.

Nåt läskigt hände. Vi gick till Götaplatsen och spanade på lastbilar och chillade i solen, då en kvinna plötsligt kom fram till mamma och bad om att få låna hennes telefon. Hennes händer skakade och hon såg rädd ut. Hon ringde ett samtal.
Hennes dotter hade druckit så mycket att hon hade tuppat av, och skulle bli förd till sahlgrenska. Shit, asså seriöst. Måste man dricka så jävla mycket?! Det är en av de roligaste dagarna i ens liv, att ta studenten. Man vill väl komma ihåg den.

Min bror kom tillbaka från flaket och vi gick till Jensens Böfhus och åt. Mums, va gott det är där. Älska Jensens Böfhus :D

Asså shit, jag har sett sjukt många gamla klasskompisar, den senaste veckan.
I fredags såg jag Tobbe D påväg till bussen och Johan på bussen, I söndags såg jag Kos, när han knuffade ner mig från ett räcke, I tisdags såg jag Lisa, idag såg jag Campo och Cassie på studenten, Bella på spårvagnshållplatsen, Ida vid hemköp, Amanda och Marcus när jag var ute på promenad.
Sjukt... så många har jag inte sett, since ever.

Som ni kanske har märkt så har jag haft repliker från Romeo och Juila som överskrift... Men nu har alla mina bra repliker från de få papper jag har, tagit slut. Så jag ska börja skriva:
Berömda sista ord! :D

Dagens plus:
Linus student
Dagens minus:
Ont i tån

Och suveränt slår undan dödsattacken

Gå,gå,gå,gå...
Jodå, friluftsdag idag och det var super, ärligt talat.
 Åkte till korsvägen och träffade folk. Var glad ända tills C.S kom. Skulle man behöva lyssna på hennes babbel i 3,5 h. Spare me.
Jomen tack. Sen kom Lina och vi rymde till världskulturmuséet och det var iaf lyckat. För när vi kom tillbaka gick C.S med några andra :D
Fast sen när vi trodde att vi blivit av med henne, kom hon plötsligt och gick med oss iaf. Fan, kände man då.
Men turen vände igen och vi kom fram till andra i klassen. Välkommen C.S dumping.
Jag och Lina skyndade oss och vips, så var det bara jag och Lina.
 Vägen var lång, men vårt lokalsinne var faktiskt underbart bra, så vi hittade överallt. Det kallar jag glädje. Solen sken, jag och Lina var på topp helt enkelt.
Vid linnéplatsen såg vi Anders Svensson :D <3
Hahaha, när vi var vid slottskogen så sprang vi och hade en tävling i en labyrint. Vi skrattade högt och då sa en kille som gick förbi:
"Hörni tjejer. Ni vet att Bolibompa börjar kl sex va? Fast nu när det är sommar, och det kanske går senare."
HAHHA
Vi käka lunch vid klippan medan vi vänta på älvsnabben. Pastasallad, mkt gott.
Sen när vi kom in till centrala stan så tog vi en glass och satte oss vid lejontrappan. After eight och marängswiss. Det var inte helt fel.
Sen kom vi till sist tillbaka till korsvägen och där träffade vi Malaika, Viktor, Simon och C.S.
Vi gick då till Eva's Palae och fikade länge. Det var mycket mysigt, trots Simon och C.S.
Viktor är en go pojk :)

Nu sitter jag här med huvudvärk. Ska snart gå och lägga mig. Ska bli trevligt. Min bror tar studenten imon. Sjukt mina vänner. Sjukt!

Dagens plus:
Stadsvandring
Dagens minus:
Huvudvärk


Snälla Mercutio kan vi inte gå

VG i tyska!! Jomen det har man fått nu. G+ på uppsatsen. Det var som jag tänkte. Svindålig grammatik och meningsföljd. Om heter Wenn och jag hade nåt fel i alla meningarna.
VG på läsförståelsen :D, det är jag nöjd med. Jag fick rätt på det mesta. 30/39 rätt... lyckat :)

Nu sitter jag ensam här i skolan. Orkar inte riktigt med någon annan än Carhoe, Caroline eller Lina just nu, vet inte riktigt varför. Jag väntar på Hoehoe, och hoppas hon kommer sen.
Nu har jag håltimma till 12.30. Roligt att vänta. Roligt att typ ingen är här och att jag är hungrig. Jag orkar inte med Malaika, Ayrin och Simon just nu. Inget personligt, jag gillar dom massor, men jag har ingen lust just nu. Alltså sitter jag här och bloggar i datorteket.

Min mobil har jag glömt hemma tydligen. Trots att jag verkligen tror att jag tog med den. Jag skulle ju ringa till Kärrahus och söka jobb. Yep, jag ska söka jobb. NU. Lite sent, men jag insåg igår att jag vill ha jobb. Bara en vecka eller så. Bara så jag får lite pengar. Pfft, mamma blev jätte engagerad i mitt jobbsökande. Vi får se hur det går.

Dagens plus hitills:
VG i tyska
Dagens minus hitills:
Sitter ensam i skolan

Vid mitt huvud, här kommer det Capulets

Har haft en rätt lugn dag. Har städat och dansat. Som vanligt på söndagar alltså.
Idag dansade vi salsa med Tina. Det gcik bra, och jag dansade med H. Asså gud, hans leende!! Jag smälter.

Jag älskar dig mamma, såhär på morsdag <3

Dagens plus:
Solsken

Dagens minus:

Städning


Eurovision Song Contest 2008

Jodå. Man säger att man inte ska bry sig. Man säger att det spelar ingen roll. Men när Sverige knappt får några poäng blir man väldigt,väldigt ledsen. Sur, rättare sagt. Förbannad på de dumma länderna som bara röstar på sina grannländer.
Haha, som om vi skulle vara bättre. Nordiska länderna röstar också alltid på varandra, så är det bara. Jag och min bror sitter i soffan och irriteras över förhandstippade fiaskoPerelli. Man kan egentligen inte göra annat än att skratta. Skratta åt att man är så onödig och dum, att man bryr sig över Eurovision, när folk har förlorat sina nära och kära och sina hem i Burma.
Bryr sig ett stackars barn i afrika, om Cypern ger Grekland en tolvpoängare för typ 100 året i rad.
Men man kan inte låta bli att bry sig, hur man än försöker.
Man blir sur på Norge för att de bara ger 7 poäng istället för 12, eftersom de är vårt grannland. De ska ge oss poäng. Haha, vi är precis likadana.

En glimt av ljus i den tråkiga röstningen. 42 personer som säger: "Hello Belgrade. What a beautiful show/ You look great/Thank you for a great show." Det är segtsegtsegt
Plötsligt kommer: "Hola Serbia. Häre is thä swedishen vote. äight points to (?), and tän points to Bosniienandherzägoviiina... and 12 points to schwiden... no, you can't vote for schwiden, 12 points to Norway."
BJÖRN GUSTAFSSON! <3
http://www.aftonbladet.se/nojesliv/melodifestivalen2008/article2539594.ab
Älska Björn, så sjukt mycket<3

Ändå bra låt som vann, så grattis Ryssland!

Nej vänner, sluta nu! och snabbare än orden

Igår var jättekul, verkligen. Vi pratade mest och tittade halvt på Oceans Eleven. Andledningen till att man ser den filmen är ju att Brad Pitt äter ofta :D
Hothothot, enades vi om.
Det var Ys, Becka, Pilla, Johanna, Carhoe, Nadim och jag, från början.
Men sen kom Per och Per, Niklas och Elina.
Per... eller var det Per... Spelade bra musik, hade skrivit en egen sång som var jättefin. Applåd åt Per. Carhoe var allmänt flummig och har nu fått nya smeknamn: Hoehoe, Homo, Hobo :D
Kärlek åt henne.
Sen stack de flesta och kvar var jag, Ys och Nadim. Vi såg slutet på Oceans Eleven. Brad ÅT! :D sen började CSI som jag redan sett. Jag hade en seriös diskution med Nadim... eller kanske inte så seriös.. Kommer inte ihåg vad vi pratade om ens. Sen kom min bror och hämtade mig. Kärlek åt bror med körkort :D

Imorse läste jag ut min bok utomhus med min frukost. Det var väldigt mysigt.
Snart kommer min bror hem från jobbet också. Då ska vi äta.

Shit asså. Jag kände mig skitobehaglig förut när min mosters exman ringde och ville prata med mina föräldrar. Jag var tvungen att ljuga. Han är ju alkoholist. Han ville ha tillbaka Kärchern (Högtryckstvätten). Han har tjatat om den skitlänge nu. Men den är faktiskt våran.
 Shit, jag är rädd för honom...

Dagens plus:
Solsolsol
Dagens minus:
Telefonsamtalet

Med ena handen och på samma gång

FREDAG! Så jävla gött!
Ikväll ska jag till Ys, som fyllt år, megagrattis till henne igen.

Sen imon ska jag slappa,slappa,slappa, och senare på kvällen laga mat och mysa med chips och ostbågar till Eurovision tillsammans med min bror.

På söndag är det städning som gäller.

Fatta va gött med helg. Det sista provet (Tror jag) för det här läsåret är avklarat. Engelska. Jag tror jag har fel på någon glosa, men annars är det rätt,rätt,rätt. En skulle vi skriva en uppsats(Essä - Montainge) .. Jag skrev: "Why I  think I should be a great mother"... Hahah, det var det bästa jag kunde komma på.


Dagens osmarta:

Jomen ha på elementen i full värme på bussen när det är stekhett ute


Fan! Jag hade tyska läxa, men gjorde den inte. Då har vi vårt sista läxförhör någonsin i tyskan och min lärare säger: "De som inte hade bra på nationella, har en chans att visa vad de kan här istället".

Tänk om jag gjorde skitdåligt på nationella :S, Kan hon sänka mig då? :(


Fatta att min bror tar studenten snart. Han är ju min lilla bror... min puttetutte bror. Inte en student.


Dagens plus:

Hittade min jacka!! <3

Dagens minus:

Satanist bussen 


Vid min häl det skiter jag i

Fässtival.
Redovisning, kanelbulle, hamburgegrillning, kundvagnsrace, glass, pannkaksätartävling, trolleri, modevisning...
Mkt kul!
Jag och Carhoe hade vackra lappar på ryggen där det stod; På min:"Du luktar, Carhoe" och på Carhoes: "Du luktar också, Jennieko", sen hade vi dresskode svartvitt och klackskor. Sen körde vi kundvagnsrace( I klackskor) Vi körde mot Andreas i tvåan och hans kompis. De kom *Host*2 minuter före oss.. *host*
Vi välte nästan och var allmänt smidiga ... hahahah ^^

Modevisningen var grym och Malaika och Hilda var snyggsnyggsnygga :D

Jag följde med pappa och mamma till Coop för att handla, men när vi kom tillbaka så hade Linus gått nånstans och ingen av oss hade nycklar. Hmm... smart. Vi fick vänta, tills jag blev otålig och hämtade min cykel och cyklade bort till älvdalsvallen, där han inte var. Sen åkte jag bort till trekanten, och där var han. Slutet gott, allt gott

Imon ska jag hem till Yso som fyllde år idag. Ska bli kul :)
Nu skriver jag inte mer, för jag ska kolla på melodifestivalen ... ciao :D

Dagens plus:
Kundvagnsrace
Dagens minus:
Utelåst

De rök ihop som blixten

Snurra, Hoppa, Sträcka ut, Fånga, Smeka, Krypa och Släpa

Jomen, dansuppvisning var det idag. Det gick bra, men jag blev snurrig som fan. Inte bra. Jag tror jag hade en dans som Kerstin skulle gilla, eftersom jag gjorde en massa abstrakta rörelser.

Allas danser var bra, bara att man blev trött på C.S efter ett tag, eftersom hon övade typ fyra gånger innan uppvisningen så det blev att jag såg hennes dans 6 ggr. Den blev rätt tjatig efter ett tag.


Sen åkte jag 19 till Schillerska och satte mig i ett bibliotek där och gjorde mattestatestiken som ska lämnas in på måndag. Efter det satte jag mig nära Idas lektionssal och åt mellanmål(Sparat frukosterbjudande) och pluggade engelska. Då kom Idas samhällslärare förbi. Hon har pratat om honom och visat kort så jag kände igen honom. Han spelade gitarr och sjöng på kinesiska inför två lärare och frågade mig sen om jag ville ha en kaka till min måltid, eftersom han hade kakor i sin påse. Jag sa tack, men nej tack och han gick iväg.
Men sen kom han tillbaka och höll fram påsen till mig.
- Nej, asså, det är lugnt.
- Det är lugnt för mig med.
Hahah, verkar som en bra lärare. 

Sen kom Ida och vi gick till hennes nya lägenhet. Den var jättefin! Jag blev förälskad i köket. Där skulle jag kunna spendera många timmar, kan jag lova. 
Jag och Ida gjorde det vi mest gör när vi träffas nu för tiden. Vi pratar om våra liv, skolan och våra kompisar. På nåt sätt så känns det som om man uppskattar mötena mer, när vi inte träffas så ofta. Det känns nästan som om vi kommit varandra närmre, på nåt sätt, trots att jag, som så lätt blir avundsjuk, kan känna mig hotad av hennes nya kompisar. Det är ingenting jag vill känna, men det är bara så det är. Det är inget jag kan göra nåt åt.
I helgen åker mamma och pappa till landet, så det kommer blir bara jag och min bror hemma. Jag har bjudit in Lina och Carhoe hem till mig på filmkväll på fredag, hoppas de kommer. Det skulle bli mys.
Sen på lördag ska jag och min bror mysa till det och käka onyttigt och titta på Eurovision. Mys

Dagens plus:
Ida
Dagens minus:
Illamående och huvudvärk 


Sätter då Tybalt in en lågsint stöt

Jag skulle börja 13.10. Det skulle bli skönt.
Men när jag väl vaknade mådde jag lite halvrisigt och tänkte: Nej gud jag orkar inte åka till skolan idag. Så jag gick och la mig igen. Somnade bort och hade det underbart i min säng.

Men allt har inte varit skönt idag. Nej, dansuppgiften gnager på en. Jag har fått ihop en loggbok och har dessutom övat på dansen en sista gång. Det får gå som det går, trots att jag hoppas på ett MVG... Hoppas! Jag ser troligtvis ut som en galen kyckling som tror att hon är sexig när hon dansar men det är en annan 20a.

Ringde claes idag också. Till sjukanmälningen. Jag anmälde Claes Nöidh som gay. (Personlig sak. ingen fattar... varför skriver jag ens detta ;D)
Sen ringde han upp mig. Gud va han e gay. Hahaha

Vad började idag?! GOSSIP GIRL! Kärlek till denna underbara serie! Jag firade detta med att köpa körsbär och mango. Mmm, det var så gott.

Sen var det Eurovision, man måste kolla. Hahah, asså vissa av låtarna suger så mycket att det inte är sant. Gosh, de suger verkligen!!

Dagens plus:
Gossip Girl
Dagens minus:
Har ont på/i halsen :( 

Så flydde Romeo. Jag blev ensam kvar.

Jodå, nu är det måndag igen och skolan börjar. Det är alltid kul och segt på samma gång.
Pluset: Får träffa kompisarna
Minuset: Skolarbete

Men idag har faktiskt inte varit så jobbigt. Dagen började faktiskt med att 142 inte kom. Inte så chockerande kanske :S, sen hade jag tyska (Kom i tid i alla fall, bra kämpat av mig, asså :D)
På tyskan var naturarna, som utger 90%... eller nej, räknade precis ut det på miniräknaren. Min tyskagrupp består av 70,5% naturare. I alla fall var det bara jag, Simon och Caroline som var där. Då hade vår tyskalärare ett tyskt spel, där vi skulle resa runt i europa. Det var väl ganska kul, men lite svårt att förstå, men det betyder ingenting för jag VANN :D
Teater-redovisningen gick bra. Vi verkade smarta i vår grupp. Älska gruppen :D
Ett stort krya på dig till Carhoe, !!
Come back!!

Förövrigt har en träff med Ida bestämts, och den vackra damen har bestämt att visa upp sitt nya hem. Ser fram emot, ohja :) Dessutom ska man ju dra till Schillerska... Vem går där om inte H :D, får hålla span alltså, Ohja :)
På tal om Ida och flytten. Det var först idag som jag fattade att hon faktiskt har flyttat. När jag åkte 19 imorse gick ju hennes syrra på bussen på grönsakstorget. De bor ju nära hållplatsen. De bor nära hållplatsen. De bor inte i min förort längre. De bor i stan. De är stadsfolk, inte förortsfolk, som jag. De är stadtsfolk. Adjöss ljuva människa. Hahha, neej, så dramatisk ska jag inte vara.

Enorm pepp inför dansredovisning. Jag blir snurrig bara jag tänker på dansen, föreställ er hur det blir när jag verkligen gör den :S
Snurra, Sträcka ut, Krypa, Smeka, Fånga, Släpa, Hoppa, Ohja, det blir något vackert ;D.. not

Dagens plus:
Vi sprang inte på gympan
Dagens minus:
Carhoe är sjuk

Som lika hetsigt drar sin egen klinga

Hej och hå!
Söndag, som innebär : Köra, städa och dansa.
Samma sak varje söndag. Eller ja, köra är nytt på schemat.
Idag fick jag inte bara köra runt,runt,runt, utan nu fick jag även köra rakt, i korsningar och liknande. Jag fick växla till 2:an och 3:an . Det var väldigt läskigt och pappa skrek på mig. Man får aldrig titta på växelspaken när man växlar. Man får intes läppa blicken från vägen. Joodå, det har jag lärt mig nu. Mästerköraren ofcourse.

Skickade ett vackert sms till Ida, men hon har inte brytt sig om att svara. Hon är väl upptagen med flytten, eller så har hon väl inte lust att prata med mig :(

Mina tankar går till Carhoe, hon får krya på sig. Jag såg en regnbåge idag och kysste mina handleder och önskade att hon är frisk imon.
Beginning healing ritual in 3,2,1...
ABOGOABOGABOGABOGA! Anohniiiililopppgaaaa.
Pang nu är hon frisk.! Jag är kunnig i ämnet :D

Dansen idag, mycket roligt, men imon är det hej ont i benen, som en bra repris av förra måndagen. Jodå, Jive var det idag igen. Gissa vem som dansade med H och till och med pratade med honom och såg honom i ögonen och log. Jennie! ;D, gosh he's gourgeus!

Kärlek till personen som bestämde sig för att cykla på motorvägen i blåa foppatofflor :D

Dagens plus:
Regnbågen
Dagens minus:
Skolan börjar imon

Det är min frändes blod! Furste, vårt blod

Är lite trött nu, men min stackars bror är helt slut. Jag har bara varit funtionär, min bror har sprungit Göteborgsvarvet. Gosh att han orkar. Men han tränar inte lika mkt längre och fick i år tiden: 02.03.41. Han är bra :)

Kan inte skriva mer, nu ska jag visst äta. Gottgott. lovar en update senare i kväll efter CSI/Brottskod försvunnen :)

UPDATE
Jodå, CSI var ju blandat med Brottskod försvunnen som jag tittade på förr i tiden. Avsnitten var mycket bra.

Idag var det Göteborgsvarvet och jag var funtionär. Det tog hela dan och jag är svintrött nu. Ja, min bror är nog tröttare, men det är inte så förvånande. haha.
Vi funtionärer står vid vatten hål och håller i vattenmuggar som de som springer kan ta och dricka.
Roligast är ju att städa upp muggarna sen. Not.

Mycket muggar. 45000 som drack... hmm

Dagens plus:
Göteborgsvarvet
Dagens minus:
Muggar överallt som jag måste plocka upp. Hej ryggskott

Ta mitt liv med, men det var så det var

Däckad, utslagen, utpluggad. Död. Okej, död var å ta i men nära på.
Men ändå jävligt glad. Helvetesveckan är äntligen över. Den gjorde ett sista dödsryck i form av ett nationellt prov i tyska, men nu är den död. :D
Yoy to the world, the hellweek is dead. I shoot it in the head! :)

Joodå, idag var det fredag och det betyder datakunskap :) Det betyder glädje. Det betyder photoshop. Det blev väldigt vackert, när vi skulle morpha ihop två människor. Sen Morphade jag ihop mig och Carhoe. Mycket vackert ;D
Sen bjöd Google mig, Lina och Carhoe på Cooki, som Lina brukar kalla det. Det var gott.

Nationellt prov i tyska? Kul? Nej. Svårt? Ja. Gick bra? Njaae :S. Jag använde i alla fall några fina fraser: Es ist mir egal och Es hat gegossen wie aus Eimern :)
Kunskap., oh ja , kunskap... NOT!

På tal om tyska, så flyttar min allraste bästaste vän ifrån vår vackra förort idag. Hon flyttar in till staden, ska bo i lägenhet. En del av mig är avundsjuk. En större del av mig är lite sorgsen. Men den största delen är glad för hennes skull. Får se när man blir erbjuden att hälsa på. De måste nog göra sig hemmastagda innan hon får bjuda hem någon. Men så fort det är tal om hembesök springer jag ända bort till stan, så nyfiken är jag :D

Tröttheten tog överhand och jag och min mor som bestämde oss för att sitta i mammas och pappas säng och titta på liftarens guide till galaxen, däckade båda två. Helt plötsligt var filmen slut.

Nu ska jag däcka i min egen säng istället. Måste ladda för göteborgsvarvet, För man ska ju springa,. not. Funktionär är grejjen. Gonatt

Dagens plus:
Helvetesveckan är äntligen över!
Dagens minus:
Tyskaprov - vafan heter om?

Med vänlig ton, lugn blick och böjda knän

Helvetesdagen..
Började med ett prov i röst och rörelse. Gick förvånansvärt bra ärligt talat. Så bra att jag blev glad. Glad på helvetesdan, går det? Jojjomän.

Det var gott i bamba, allt fungerade fint, hade lite tid att plugga på kulturhistorian och öva på mitt och linas tal vi skulle hålla.
Sen hade vi matte. Fick tillbaka nationella. Jag fick VG, på gränsen till MVG. På nationella :D, YAAAY!
Det betyder starkt VG i matte A :D
Grattis Carhoe för ditt lyckade G :) <3

Sen var det dags. Kulturhistoria. Mycket glädjande. NOT! Jag bakade kanelbullar igår och jag hade med dom till skolan och  gav alla precis innan provet. Tänkte att såhär på helvetesdagen, behöver man lite glädje i livet.
Provet gick sådär, skrev på allt, men om jag skrev rätt, vette katten :S
Talet med Lina gick bra också :)


Allt känns ju ganska bra. Tills jag tänker på imon. Helvetesveckan slänger ut med ännu ett prov. Ett värre prov. Det är nationella provet i tyska. Fyfan.


Dagens plus:

Röst och rörelsen gick superbra :)

Dagens minus:

Kulturhistoriaprov


Ska jag ta fram den så du får dansa?

Idag har det vart pluggdag utan dess like. Jomän, man har pluggat en del kan jag ju säga.
Hoppas det går bra på proven nu :S, det känns lite dåligt på kulturhistorian, men jag orkar verkligen inte plugga mer!! Det får gå som det går helt enkelt.

Annars idag har jag hälsat på Claes och bakat bullar :) , lite kul får man ha också, annars känns allting bara skit.

Dagens plus:
Ledig
Dagens minus:
Har pluggat som 17

Lugna dig nu, det kan inte vara djupt

Jaja, imon är man ledig i alla fall, det är mycket uppskattat och Carina kan ju gå å dränka sig nånstans om hon förväntar sig att jag ska komma till skolan. Haha

Joodå, smått stressad är man ju nu över allt kommande, men vad ska man göra. Jag och Lina fixade vårat argumenterade tal idag i alla fall, underbart :D
Imon är planerna:
- Plugga
- Hälsa på Claes
- Baka bullar :)
- Top Model final

Ja, mer hinner jag ju inte, pluggandet tar upp halva dan. Pust.

Jaja, vad händer mer hos Jennie? Ja, så här på våren när alla nyförälskade par går runt är och söta i solen, är stackars jag alldeles ensam. Jodå, man skulle inte säga nej till lite mys dagar som dessa. Synd att jag är så fruktansvärt blyg inför killar. Okej inte alla, men i alla fall dom jag gillar. Jag önskar jag kunde vara mer öppen menmen. Har jag hittat någon jag gillar då?
Grejjen e den att det faktiskt finns någon jag har fått upp ögonen för. Simon i min klass. Han är så snygg! NOT!.. neeej, vad elak jag är nu, men det är sant. Carhoe, du blev lite rädd där ett tag eller hur ;D
Nej, sanningen är att han går i min dansgrupp. Vi kan väl kalla honom H, bara för skojs skull. Grejjen e den att jag är fruktansvärt dålig på att läsa av killar och vad de känner. Ibland önskar jag att jag vore Lina, eller ja, egentligen inte, för om jag vore Lina, så vore jag tillsammans med Daniel, och då skulle jag inte ha detta problemet.
Okej jag önskar att jag vore SOM Lina. Hon har sagt att hon känner på sig när en kille gillar henne. Det önskar jag att jag kunde veta. Men gud, nej, jag är sämst på att läsa signaler. Se bara förra sommaren då jag blev lite förvirrad för att jag tyckte att min kompis J kanske gillade mig, men gud nej, varför skulle han. Jag inbillar mig saker hela tiden.
Gud, vad jag låter oerfaren. Grejjen e ju den att jag typ är det så.. --
Åter till H. Innan förra danslektionen fixade jag mig pinsamt mycket. Inte överdrivet men noggrant. Lyckat då att vi dansar Jive så jag blir en stor levande svettbomb, hurray. Lätt att vara glamorös och snygg när ansiktet rinner.
Men på förra danslektionen insåg jag faktiskt att: Gosh, han skulle jag inte ha något emot att kyssa. YummI I say.
Gosh sicken tönt jag är...
Jag skyller på våren!!

Nationella provet idag, på tal om våren... Det gick väl bra. Trodde jag tills, jag upptäckte att jag gjorde fel på sista uppgiften. FAN, JÄVLA SKIT!

Dagens plus:
Fick reda på att Gossip Girl börjar nästa tisdag!! :D <3
Dagens minus:
Mina ben FFS!

Åt helvete med laglydnad och hänsyn

Ägglossning och en massa att plugga. Livet är skönt just nu... NOT!

Snälla Mercutio, stick in din värja!

Helvetesveckan har officiellt börjat. Yay..
Idag var det inte så helvetiskt, men det räckte gott och väl. Trött som fan är man och inte sådär jätteglad över tvåtimmars matteprovet imon, no sir!

Idag var det ändå okej.
Jag har faktiskt en teori. Hur bussarna fungerar på morgonen avgör ens sinnesstämning. För i morse fick jag springa till både buss och spårvagn och idag var okej, men inte världsbäst. Vissa dagar är bussarna inte på humör alls och då sänks genast ens eget humör.
Eller drömmar. När jag drömde min dröm om Jesper, som skulle ta över världen, så vaknade jag med ett leende på läpparna och hela dan var fantastisk. Men i natt drömde jag om C.S och om hur förbannad jag var på henne. Det var intensivvecka all over again, bara att nu var det faktiskt värre. Usch, inte en dröm man vill vakna till på morgonen.

Menmen, idag har som sagt varit bra ändå. Det är på grund av några saker:
- Carhoe. Underbar människa som höjer mitt humör så fort hon kommer (in i rummet)
- Solsken. Har vart sol väldigt länge nu :)
- Vinsten. Från i fredags hänger kvar och jag planerar vad jag ska köpa
- Insikt. Lovet är fan inte långt borta nu
- Brännboll. Måste älska. Jag gjorde lyra och träffade bollen två ggr :D

Joodå, måste älska gympa lektionerna när jag och Carhoe är som porrigast. Jag rullar runt på henne och Hurtis är dät och blir Hurtis upphöjt till 3 osv. Sprutar (vatten) gör han också. Dåligt. Han vill väl se igenom Carhoes vita T-shirt. Fin kommentar idag också:
Jag: Jag har fått svart i munnen!
Carhoe: (Högt) HAHAH; Jag fick precis en bild på dig med en negerkuk i munnen.
Hon är fin, min Carhoe ;D jahaha

Dagens plus:
Carhoe (Hon får den ärofyllda platsen)
Dagens minus:
Borde verkligen ha pluggat idag!!

Ser ni mig imorgon ska jag vara gravallvarlig, det lovar jag!

Benen värker och proven säger: Hej plugga på mig!
Först och främst vill jag gratta min älskade mamma som fyller 45 idag. Grattis till henne <3

Idag blev man väckt av pappa och så gick vi in till mamma och önskade henne grattis med paket osv. Hon tyckte om mina örhängen, köpta på Glitter.
Sen satte jag mig och spelade sims. Har börjat en ny sims period, då jag vill spela det hela tiden. Jag spelar mig själv och mina fyra barn. Jajjemen, fyra barn har jag fått tillsammans med Nemo ;D

Sen åkte jag och pappa till Orrekulla och jag satte mig i förarsätet och skulle köra för första gången i mitt liv. Puh, lite läskigt var det allt. Det är så mycket att hålla reda på, så många pedaler och funktioner, så man blir alldeles snurrig. Jajaj, det går nog bra ändå. Får köra snart igen.

Sen var det dans. Jag trodde vi skulle dansa samba, och blev därför besviken när det var jive. Men vi gjorde nåt rusktigt roligt, så det var bara kul ändå. Men jag sträckte knävecket och kommer få massa träningsvärk i vaderna i mon. Menmen, det är så det får vara helt enkelt.

Helvetes vecka coming up. JAG VILL INTE HA TVÅ PROV PÅ SAMMA DAG!

Dagens plus:
Min snygg-granne bestämde sig för att fixa moppen utan tröja, Yummi :)
Dagens minus:
Bensmärtor

Hans tappra själ är påväg mot molnen

Mamma och Itt har kalas. Nu har i och för sig de flesta gått till krogen, inkulsive min bror. Hahha, dom drog med honom, stackarn. Dom ville ha med mig också, men nej, det har jag ingen lust med. Jag super med mina kompisar istället, inte med halvfulla släktingar.
Men min bror behöver faktiskt komma ut lite.
Vi har ätit gott, och pratat en massa. Det har varit trevligt.
Annars har jag inte gjort så mycket idag. Mest förberett mig för idag.
Sol och typ sommar är det ju. Okej det är lite kyligt, men ändå inte så värst kyligt.

Ångrar att jag inte gick på 20h festivalen igår, det skulle vart jättekul... menmen, det är sånt som händer. Man kan inte göra allt.

Dagens plus:
Har fått sova
Dagens minus:
Snart börjar helvetes-veckan

Jag är sårad, fan ta era två ätter! Fan han fick mig!

Jadu, nu är det äntligen helg! :D
Underbart härligt...
Lite dålig tajming dock. Det pratades om 20h festivalen och jag var rätt sugen på att gå, men trodde att mamma skulle ha kalas då. När jag väll frågade om det var på fredag som kalaset var så fick jag ju reda på att det inte var det, utan att det var på lördag. Därför känns det segt, för jag kunde faktiskt ha gått. Dessutom fick jag ett sms från Ida, som ville ha med med mig till Marstrand... På lördag. Det är ju då mamma har kalas. Pust... Asså Marstrand skulle vara så jävla gött, för det är sånt vackert väder och då skulle jag och Ida bada ju! :(
Äsch... Jaja, man kan inte få allt här i världen.

Idag var det fredag och vi pysslade med lite allt möjligt, b.la radioteater, jag blev förresten klar med min :)
Den blev mycket lyckad, Gödis gråter i slutet av Bertils kyssar.. xD,  synd att vi bara har typ en datakunskapslektion kvar:(, det är en av mina favoritlektioner.
Lina kom idag :D, jag blev jätteglad och kastade mig över henne. Jag var inte beredd på att hon skulle komma.
Det är faktiskt Europa dagen idag. Det firade caféet med att ha flaggor uppsatta och dessutom ha ett quiz med fina vinster. Jag, Carhoe, Lina och Google hjälptes till och fick fram en massa rätta svar. Vet ni vad?! Jag kom trea och vann 50 kr på caféet :D. Det gjorde inte Carhoe och Lina:(, de vann bara 15 kr. Det var nämligen en fråga som Google inte kunde, så där gissade vi på olika svar, och mitt var det rätta :D, 
Jaja, jag lovar att jag ska bjuda dom på något nästa vecka <3 My darlings :)

Grattis till Caroline B, min tyskakompis, som fyller 17 år idag :)

Carhoe är smidig och har vattenkrig, så byxorna blir alldeles blöta, så hon tar av dom. Istället för sina byxor har hon sin sjal istället.. Hahha, hon är för go den alltså :) <3
Och jag som hade på mig jättejobbig tubklänning som åkte ner hela tiden, det var ju inte så roligt.

Historiaprov också. Hoppas det gick bra. Ett VG i alla fall ? Hoppas. Det var segt och jag fick skrivkramp, men det var hyfsat lätt i alla fall. Jag menar att jag kunde i alla fall något på frågorna. Förutom reprisfrågorna. Bra gjort Jennie.. not xD

Dagens plus:
Chauffören på pendeln som pratade länge och önskade trevlig helg
Dagens minus:
Historiaprov 

Jag kräver rättvis hämnd för min nevö

Hejhej
Imonn är det historiaprov. Gud vad roligt. Eller inte.
Men faktiskt så känns det bra. Jag har pluggat så mycket jag har orkat, och sen finns det inget mer man kan göra åt det.

Nästa vecka=Helvetet... Väldigt roligt med fyra prov och så.. YAAAY!
Jag kommer vara så jävla glad när det väl är över, så det är inte klokt!

För att bli lite uppiggad så bad jag Ida skriva ihop något till mig :) <3
image4

Dagens glädje moment:
Carhoe utan BH, kaneläpplen i bamba, SOL, varma mackor, 7/10 rätt på nationella, röst och rörelse uppgiften
Dagens AAAH-Gåådränkdig moment:
Massa plugg, komma försent 25 minuter, trånga varma bussar, promenad med C.S

Hahah, röst och rörelsen alltså :D
Jag säger bara: Mors lilla Olle i Opera och Ekorrn satt i granen i Reagge (eller hur det nu stavas)
Mors lilla, mors lilla, mors lilla, mors lilla... Oooolleee..
HAHAH!
Ekorrn satt i granen (Granen, jajaja granen) , skulle skala kottar (kottar)
Asså vår klass <3

Dagens plus:
Solsken
Dagens minus:
Busshelveterna


Han tog det lagen ändå hade tagit sen

Hej!
Roligt med nationella i matte och så... NOT!
Kul att jag fick en massa fel och så också...
Menmen, det gick väl ganska bra i alla fall, men inte så bra som jag skulle velat att det skulle gå.

Hurra till Toryrskorna2, Carhoe utan BH i vitt linne och att ramla på konstgräsmattan så man får små skrapsår...

Efter teatern skulle vi stanna kvar för att se treornas maskredovisning, så jag och Carhoe kidnappade Beckas historiabok, gick till Tempo och köpte varsinn daim-glass. Fast vi köpte inte glassarna på tempo förresten. Det dumma butiken som vi köpte glassarna tog ut en kortavgift på 6 st refreshes !! Lågt..
Fast det var mkt gott med glass, mktmktmkt gott ;D
Jag och Carhoe åt glass och pluggade på historian och hade det mys i den starka solen, och Carhoe blev bränd.
Sen gick vi och la oss på maskrosgräsmattan och solade.. mys :)
Jag såg Hurtis också, som letade efter Carhoe i Estethuset :)

Treornas maskredovisning var grym! :)
Jag åkte hem och satt på altanen och pluggade historia innan jag cyklade till skogen där jag tog en promenad och myste och tog kort.
Nu ska jag se Top Model

Dagens plus:
Nationella provet - Jag kom på sambandet
Dagens minus:
Nationella provet

Men Tybalt, döv för allt tal om försoning

Jag orkar snart inte mer
Jag pluggar och pluggar och pluggar. När väl historian är överspelad, är det dags att plugga till två nya prov+kolla över grammatik till tyska nationella.
Det känns inte roligt längre, jag gör inget roligt efter skolan. Det är bara plugg, körkortsteori, städning och annat onödigt. Okej, det är inte onödigt, men det känns som det. Jag vill göra något, men är för trött. Jag är så trött att jag somnade i soffan när jag läste historia.
Dessutom har jag världens sockersug, men jag känner mig fet, så jag ska inte äta något. Inget alls.

Inte för att det var något speciellt fel med dagen idag. Ganska okej ärligt talat. Man kan liksom inte klaga på vädret eller naturen. Men något i  mig säger stopp. Lägg av och lägg ner. Jag vill lägga mig på golvet och sova en stund. Bara vila ögonen lite.

Big surprise! Hade ett ganska vettigt samtal med C.S idag. Jag tål henne faktiskt just nu, även fast hon kanske inte är min favoritperson. Min irritation har lagt sig och just nu så är hon bara en tjej i min klass och inget mer. Yay för det, för jag hatar att vara irriterad.

Dagens plus:
K18 (Kyckling, nudlar, purjolö och jordnötter) . Världens goaste thairätt :)
Dagens minus:
Är så fruktansvärt trött

Min broson! Furste! Make! Se på blodet

Hejhej
Nu är det måndag och skolan började igen efter en lååång ledighet. Det var kul på ett sätt, för man fick ju träffa alla igen, men skola är ju lite segt. Det började med tyska. Det var segt om något, trots att min lärare spelade en vårsång för oss. Vi fick läxa också, jag är väldigt förvånad. NOT!  (Tyskalärare<3läxa varje lektion)
Sen hade vi teater och vi jobbade faktiskt väldigt bra :D
Jag var glad över att träffa min Carhoe igen, för det känns som en evighet. Fast Lina var inte där... Hon får komma imon alltså.
Fatta glädjen över lite Carhoe juck på fotbollsplanen i solsken <3
Linus och Viktor måste tycka att vi är helt galna. Ehh, det är vi ju också ;D Å Hurtis var ju också där :) HAHAHHA, HUrtis, han är rolig alltså, han gillar verkligen våran klass.. Who wouldn't ;)

Sen efter det fick jag skjuts hem av pappa och fick äta snabbt och sen var det körkortsteori, det var segt och jag var trött och somnade nästan. Inte så bra kanske, men jag var trött.
Jag cyklade till körkortsteorin och passade sen på att ta en cykeltur på typ 45 min, mycket mysigt :)
Joo, jag har ju faktiskt börjat motionera lite., Går ut på promenad i regel varje dag. Det är ju bra, jag gillar promenader. En stund för en själv liksom.

Asså jag får snart damp på alla prov som vi har inom en snar framtid. På onsdag är det nationellt prov i matte :S
Alla tycker jag är mattesnille utan jag själv, men det löser sig nog. Ett VG kan jag väl få eller?
Sen är det Historia prov på fredag, som jag pluggar för fullt till.

Fatta hur kul 100 höjdare är. Jag flabbar ihjäl mig åt det programmet! Älska Filip och Fredrik <3

Dagens plus:
Carhoe-sex på utegympan
Dagens minus:
Skoskav

Som dödade din tappre anförvant

Hej:)
Snart ska jag sova.
Idag vaknade jag vid åtta att jag mådde så illa att det kändes som om jag skulle behöva spy. Det är inte ett roligt sätt att vakna upp på, I swear!
Jag gick på toa och gick och la mig igen. Sen låg jag och hade magsmärta, mådde illa och kände mig allmänt kass... Kul? Nej.
Mamma kom in och frågade om jag ville ha mat. Jag sa jag och gick ner, men fick inte i mig något, så jag gick och la mig igen. Så där låg jag och drömde allt möjligt:
Jag drömde att min danslärare+dansskolan var på min skola och skulle hålla luciatåget. Det var audition och jag skulle söka hade jag tänkt. På auditionen skulle man sjunga och det gjorde.
Det var bara en av mina drömmar jag hade när jag låg i dvala till typ 13.00 när jag var hungrig att jag skulle kunna äta vad som helst. Jag satte mig framför TV:n och åt. Det kändes bättre med mat och Grey's Anatomy.
Tillsist bestämde jag mig för att jag skulle dansa även fast jag inte mådde så bra. Så jag gick på en promenad innan jag åkte med bussen.

PÅ dansen dansade vi rumba igen, det var faktiskt kul och jag dansade bara med sånna som jag faktiskt ville dansa med :)

Dagens plus:
Grey's Anatomy
Dagens minus:
Jag mår inte bra

I furstens namn, karl, ligg inte så där

Gokväll :)
Lördag idag, även fast det kändes som söndag för tredje dagen i rad. I dag väcktes jag av min väckarklocka, eftersom jag skulle upp och duscha, eftersom jag skulle till Nathalie. Mycket trevligt.
Men när jag väl gick upp så låg alla och sov och det kändes rötet att börja duscha och väcka alla. Så jag gick och la mig en halvtimma till. När jag väl gick upp och var påväg till badrummet började det fräsa och låta sådär som det gör när någon duschar. Ja, då hann mamma före mig. Det var bara att vänta ;D

Sen skulle mina föräldrar till Allum och passade på att släppa av mig hos Nathalie. Vi hade jättemysigt idag. Vi gick på många promenader där jag fick ta ut mina agressioner på C.S på en till person. Sen gick vi ut med hennes hund som segade så mycket att vi blev tvungna att gå hem igen, utan den där glassen vi hade planerat att köpa. Vi fick gå tillbaka igen. Sånt e livet ;D

Nu ska jag snart titta på en film jag laddat ner, hoppas den är bra. Den heter The Last Kiss och jag har velat se den länge och laddade tillsist ner den, men har inte sett den än.
Vad onyttig jag är idag. Först åt jag glass med Nathalie, sen när jag kom hem åt vi rabarberpaj till efterätt och nu har jag en Marabou Nonstop hos mig också :S , jajaj, jag får inte äta nåt alls imonn alltså (Men mat får jag äta)

Dagens plus:
Nathalie
Dagens minus:
Alla proven jag borde plugga till ligger och gnager på samvetet

Stå inte där. Nu blir du dömd till döden

Hejhej.
Nu var det fredag och jag ska till stan vi tre och träffa Ida. Det ska bli mycket trevligt.
Jag vaknade tidigt i morse av att Bido åkte iväg. Min söta mormor kom och hjälpte till också, hjälpte Bido att bära. Sen somnade jag om igen. Jag har faktiskt inga minnen om vad jag drömde, så det blir ingen underhållande historia.
Igår kändes det som Lördag och Söndag, men det var bara torsdag, haha, var det skönt, eller var det skönt. Jag kan berätta för dig att det var skönt :D
Just nu chattar jag med Vovven och pluggar:S,  Historia just nu, jag har tränat lite på dansen, fast jag hatar rörelsen krypa. Hahha, jaja, Carhoe har krysta och det är ännu värre xD
Sen måste jag skriva mitt tal till svenskan:
Ska man dricka när man är under 18 år eller inte.
Jag är emot, vilket känns lite konstigt efter i onsdags.. men Sara(vår lärare), sa att man inte behöver tycka det man argumneterar om. Så det är ju lugnt.

UPDATE
Hej. Nu är det kväll och jag tittar på ExtraExtra. Idag har jag pluggat lite och bara segat alldeles ensam. Sen så åkte jag in till stan för att träffa Ida. Vi träffades och gick och shoppade. Jag köpte en blus på Rut M.fl och tre par örhängen, mycket snygga. Sen köpte jag present till min mamma som fyller år snart.

Efter det åkte vi hem till Ida och där satte vi oss i solen på hennes altan och käka glass. Mums :)

Dagens plus:
Fick en Rut M.fl kasse, som jag velat ha jättelänge!
Dagens minus:
Bido åkte hem

Tror du att du kan skymfa mig och bara prata bort det

Är uttråkad, så jag tänkte att jag skriver lite här istället för att öppna bilddagboken och logga in, bara för att sen logga ut igen, göra nåt annat, bara för att logga in igen, osv. Mycket roligt... NOT!

Imonn ska jag till stan med Ida och då tänkte jag handla present till mamma, ett par örhängen(får välja mellan två par som jag vill ha) , och kanskekanskekanske en blus på Rut M.fl, som jag är sugen på.
På lördag sen så ska jag vara med Nathalie,.. det var på tiden! :)

Imonn måste jag börja plugga också. Läsa röst och rörelse, skriva en massa på historian.. OCH FUCK!  jag har ett tal jag måste skriva... fanfanfan , kom precis på det!! SKIT!

Imonn åker Bido hem! NEJ! Jag vill inte att hon ska åka. De här veckorna har gått så fruktansvärt fort. Det är inte klokt! Hon måste stanna, jag klarar inte av att hon åker. Min älskade Bido. Min älskling.

Idag har det vart en seg dag. Lite smått bakis, men inte så värst. Har firat min bror och gått ut på en lång promenad i regnet. Det var väldigt mysigt. Jag gick i skogen under ett parably, bland alla vitsipporna :)
Det var mysmysmys :)

Dagens andra plus:
Min promenad
Dagens andra minus:
Har ett stort sår i munnen

Och mitt rykte, har Tybalt fläckat ner i hela stan, med sitt förtal!

Hej :) , idag fyller min bror år, så jag får ju gratta honom:
GRATTIS LINUS SOM FYLLER 19 ÅR :)

Igår åkte jag hem till Lina där en massa folk var. Vi åt lite och  drack lite i början. Sen satt jag i soffan och pratade med Patricia, Malaikas kompis. Efter ett tag drack jag ännu mer, och det var då allt liksom började snurra. Lina frågade: Hur mår du och jag tror att jag bara log fånigt.
Sen körde vi ölspelet, men det avbröts snabbt, när Lovisa, som mycket lätt blir asfull, rev ner ett glas.
Jag tror att allt som allt gick typ 4 glas saker sönder i går ^^
Tillslut var jag ganska full, kan jag ju säga. Allt liksom snurrade. Jag trodde att jag låtsades vara full, men njaae, det var inte så det var xD
Jag har minnen av att jag la mig på gräsmattan tillsammans med Linas hund, pratade sluddrigt, var tvungen att kissa hela tiden, satte mig på marken när vi skulle till bussen, skickade ett sms till Ida där det stod: Hej jag är full, hur mår du?, satt på bussen och pratade med mig själv, träffade min kusin Bido på busshållplatsen när vi gick av Grön och hon märkte direkt att jag var full, kissade i den där runda saken i brunnsparken och sa till lina som höll för dörren: Lina de kommer se min fitta, snubblade lite hit och dit, skickade ett till sms till Ida och fick ett jätte fint svar, åkte till slottskogen, ringde Ida.. hmm, kommer inte ihåg så mycket av det samtalet, haha, gick till volleybollplanerna bara för att sen komma på att jag var tvungen att gå tillbaka till Linné, folk stod och tjatade om vem som skulle gå med mig, medan jag tyckte att: Jag kan gå själv. , började tillsist gråta och då gick Lina och Daniel med mig tillbaka. Jag hann med 42:an som jag skulle ta.
Sicka äventyr va?!

Dagens plus:
Roliga minnen från igår
Dagens minus:
Är ganska snurrig från igår

RSS 2.0