Möter vi dom blir det bråk direkt

Hej!
Onsdag och jag är ledig, är det gött eller är det gött. Trots det har jag en massa att göra, eftersom jag har en miljon prov de kommande veckorna.
I morse cyklade jag och min bror ner till Coop där han skulle kolla på nya glasögon och jag skulle handla till i kväll. Efter han köpt glasögon och jag godis så tog vi oss en glass och ställde oss i solen. Det var mysig faktiskt.
Sen cyklade vi hem igen.

Jag har en lista i mitt rum som jag ska följa idag. Jag har ungefär 5 punkter kvar som jag ska förverkliga. Hahah om någon kunde se mig nu. Jag övar på dansen som vi ska göra i skolan. Och jag kände mig lite flashdance och har på mig ett vitt linne, ett par olikfärgade trosor, benvärmare och ett pannband. Håret har jag i en tops högt på huvudet. HAhaha. Gosh ett eget solo... pfft.. Alla fick 7 rörelser man ska ha med i sitt program. Mina är:
Sträcka ut
Släpa
Smeka
Snurra
Hoppa
Krypa
Fånga

Krypa är ett helvete.. antingen ser det porrigt ut, eller så ser det barnsligt ut, beror på hur man gör det. Oj vad roligt ;D ´NOT!

Nu ska jag snart äta lunch och sen ska jag duscha, vilket står på listan.

Dagens plus:
Ska till Lina
Dagens minus:
Måste plugga

Ska jag förklara dig min kärlek så låter det så här: Du är en SKURK!

Nu är det visst onsdag, även fast klockan precis slog om.
Imonn/Idag har jag ju faktiskt planer :)
Jag ska hem till Lina, där en massa andra klasskompisar och liknande kommer vara.
Jag har precis betett mig som värsta fjortisen och snott sprit ur mina föräldrars barskåp. Snälla döm mig inte för detta. Jag vill inte vara den enda utan sprit, dessutom vill jag dricka. Men jag har absolut inga kontakter och hallå? skulle jag dra ner till stigs center och handla av lastbilschaufförerna eller få tag på en sprittaxi... hahaha, skulle inte tro det.
Så ja, jag har syndat och snott lite sprit. Men inte mycket, de märker det inte. Men jag känner mig som en dålig människa ändå. Sno sprit. Det är ganska lågt. Menmen
Jag ska inte vara fjortis imonn och dricka så mycket att jag knappt kommer ihåg mitt namn, utan jag ska dricka med måtta och bara dricka sånt som faktiskt smakar gott, som cider eller den spriten som jag snodde av föräldrarna.
Sanningen är ju den att jag aldrig varit full. Och jag planerar inte att bli direkt full i morgon heller. Lite lullig, kanske mer. men that's it.
Jag tror mamma anar något, om att vi ska dricka. Hon vill hålla superkoll på mig, vart jag ska och så vidare. Ja, men hon behöver inte oroa sig allt för mycket. Hon kan vara stolt över mig, för att jag är en såpass duktig tjej ändå. Snart bara ett år kvar tills jag får dricka lagligt. Hon ska vara glad att jag inte är någon fjortis som dricker mig asfull när jag är 13-14, yaaay, för då är man ju redo och så...
Pfft.

JAG ÄR LEDIG I EN MASSA DAR NU! :)
Wiiie :D

Ny grej på bloggen:
Dagens plus:
Att vi blev klara med båda EOS uppgifterna
Dagens minus:
Att jag envisas med att ha mina klackskor trots att de dödar mina fötter

Bäste kung katt, jag vill bara roa mig lite med ett av era nio liv

Hej och hå!!
Idag är jag stolt över mig själv!
Efter körkortsteorin som för övrigt var lika seg som vanligt så kände jag ett enormt sug efter godis.
En Marabou Nonstop skulle inte vara fel direkt!
- NEJ JENNIE INGEN CHOKLAD FÖR DIG! kände jag och började gå hemåt. Men så plötsligt kom jag på det! Vindruvor. Jag älskar vindruvor. Gud vad gott :)
Ett styck ask vindruvor är inhandlade och står på mitt rum. Dom ska jag mysa med sen :) Weei!

Idag var det måndag igen. Segt... aaa. men kul ändå. Vi fick läsa nåt manus på teatern... vårt var lite skumt...
Tips till killar! Om ni vill ragga på bästa sätt är detta tipset guld! När du träffar nya tjejer kan du säga att du slog ihjäl din pappa med en hacka innan du kom dit. Det slår direkt och genast har du minst två tjejer som vill gifta sig med dig, Yippey :D

Bara en dag kvar sen är det långledigt! JA, äkta glädje över detta :)
MIna planer(Extremt tråkiga)
Onsdag :  Plugga på prov och börja med dansen. På kvällen : Har absolut inga planer :(
Torsdag:  Fira bror som fyller år.
Fredag: Kom precis på att jag vill gå på bio med ida, hoppas hon är på.
Lördag: ?
Söndag: NU fan ska jag sätta mig i bilen och köra för första gången! Och dansa då förstårs!

Låter det kul? Inte direkt, men vad ska man göra. Det är ju egentligen kul att vara hemma och slöa, men man vill ju samtidigt hitta på något!

Vindruvorna kallar på mig... Jaaaaaa... jag kommer!

Den hänger över oss och väntar på att DU ska göra den sällskap!

Jag baka bröd just nu :)
Och igår lagade jag mat. Jag gillar att stå i köket, även fast jag kanske inteär någon höjdare på att laga mat eller att baka. Lasangen jag gjorde i går blev lite misslyckad och mina kladdkakor blir aldrig kladdiga längre :(
Men mina bröd blir nog bra... hoppas jag ;D

Sen ska jag dansa fast jag egentligen absolut inte har någon lust. Men jag har 5 ggr kvar på mitt kort och då ska jag använda dom innan det slutar för terminen. Sen ska jag sluta helt. Jag tycker inte det är roligt längre..
En update får ni senare, nu ska jag kolla bröden.

UPPDATE
Hejhej! Dansen var kul i alla fall, trots att jag fick dansa med en av killarna jag inte gillar i typ 10 minuter :(
Idag dansade jag rumba... mycket roligt,.. jag älskar rumba :)
Fast jag gjorde misstaget att läsa i min bok på bussen. Tack vare det blev jag illamående och snurrig och det var ju inte trevligt :(
Vi gjorde ett jätteroligt program också, och det gick bra. Man märker verkligen skillnaden mellan amatör och proffsdansare. Först dansade jag med indiern och han är amatör. Sen dansade jag med Raphael och han är proffs,proffs,proffs! Hållningen är helt annorlunda och han för en jättebra :)

Nu tittar jag på sanningens ögonblick.. det är skitkul!! :D
Asså shit ;D

Oh vackra Julia, din skönhet har förvandlat mig till kvinna

Idag är det fredag, vilket betyder att jag får sova. Hallelujha!! :D
I kväll ska jag som alla andra fredagar typ... hänga med familjen och titta på TV. Ikväll blir det crepes.
Jag är sjukt sugen på Eva och Adam, så jag ska titta på det :)

Idag i skolan tittade vi på Bowling for Columbine. Sjukt läskig film. Asså Michael Moore är grym och asså shit. USA är ett jävla skitland.
Hej jag bor i USA. Jag tycker det är okej att bomba nåt arabland så en massa människor dör. Vi ska försöka att inte träffa oskyldiga. Men nej! Dog 13 amerikanare?!! Nu ber vi för dom!
Oj vi dödade en massa människor i Irak i några bombningar. Oj vi dödade ännu mer. NEJ! 3000 amerikanare dog i kraschen i world trade center. FAN TA VÄRLDEN! VI SKA HÄMNAS!
Asså, både columbine och world trade center är så jävla tragiskt, men hallå... Hur många har inte dött pga USA?!

Efter att lektionen var slut, så gick vi till datakunskapen där jag jobbade på min radioteater. Mycket lyckad ;D
Sen var det lunch och sen spelade jag, Carro, Josse och Becka Uno i caféet. Asså det sjuka är att Carro och Becka aldrig har gjort det förut!
Becka fuskade HELA tiden^^ åå, hon är så sööt, den där becka <3
Sen hade jag tyska. Det var väl kul... NOT!
Sen gick vi till skåpet, eftersom vi skulle hämta våra historia saker. Men thank god! Det var två musikanter som hade kommit till skolan, för att spela för oss, så vi slapp historian. Min lärare gillar verkligen musik och en av musikanterna var hans gamla elev.
Musikanterna spelade låtar skriva av Dan Andersson, som var en poet som föddes på 1800-tslet och dog när han var 32 å gammal. Musikanterna var så jävla duktiga. Han som faktiskt hette Dan Andersson sjöng och spelade gitarr. Den andra, som hette Petter, spelade en såndär jättestor bas.
Asså de var jävligt roliga också. En trevlig sysselsättning alltså! :) 

The great poser

Det känns som sommar :)

Dagen är het och Capulets är i farten

Här sitter jag i all min glans och myser med tanken att jag är ledig i monn :D, underbart, underbart, underbart!

Idag var jag och Ida inne i Slottsskogen och gick runt och tittade på BÄ:s, påfåglar, älgar, lamor (eller vad det nu var) och pingviner. Slottsskogen är verkligen mys, varför har jag inte vart där oftare.

Asså snart får jag valborgsångest. Det känns verkligen som alla kommer hitta på något. Men vad kommer jag göra. Troligtvis sitta hemma med föräldrarna som alltid. Asså jag bryr mig oftast inte, jag tycker det bara är skönt att vara hemma. Men det känns också så dumt om någon frågar: Vad har du gjort i helgen då?
Svaret: Jag satt hemma framför datan/TV:n och trökade
Det känns som om jag vill hitta på något någongång...

En sak som jag också har funderat på är klasskamrater. Varför vi inte har klickat på samma sätt som andra. Det finns vissa i min klass som jag gillar sjukt mycket i min klass. Ändå känns det bara så ytligt. Det är liksom bara i skolan. Jag skulle gärna bjuda hem några på en filmkväll någon gång, men tänk om det inte funkar utanför klassen? Tänk om... aa.. jag vet inte :S

Nu kopierade jag precis min text i fall blogg.se skulle få för sig att dampa.
Mina tankar ligger just nu på Josse och Engla.
Två helt olika livsöden... Båda tragiska. Okej Engla blev mördad och Josse blev bara dumpad, men jag blev så chokad när jag fick reda på att hennes pojkvän hade gjort slut, för det kändes som allt var så perfekt mellan dom. Okej vad vet jag, så nära är jag inte med Josse. Men ändå.
Engla. Tragiskt. Fruktansvärt.

Nu ska jag nog lägga mig i min säng och försöka titta på lite Grey's Anatomy innan jag somnar. Jag är trött,trött,trött ... puh, det har vart en lång, men ändå kul dag :)

Gud give att jag inte får bruk för dig

Hejhej! Här sitter jag och dricker Blåbär creme te <3 och lyssnar på simpsons.
Idag har det vart fantastiskt väder och jag har haft en underbar dag :)
Solen gar skinit hela dan och det har varit sjukt varmt. Asså gosh, vår !! <3
Vi satt ute på både matte och engelska lektionen, så sjukt gött :D

Palla Blogg.se som tar bort mina inlägg...
Jag vill inte skriva igen om Ida och mina uppfattningar, så det får du inte läsa om tack vare blogg.se... Grattis!!

På onsdag ska jag till Slottskogen med Ida och ha mys :) Så sjukt gött :)
Sen har jag buffertdag :D

En av oss eller båda, måste följa honom!

SHOWTIME!
De fyra föreställningarna är avklarade och under dessa två dagar har jag:
- Fått C.S att börja gråta.. :S (Inte bara jag dock)
- Blivit slagen av Cornelia på riktigt
- Fått en till flis i foten
- Diskurterat bullfittor, blygläppar och annat som har med sex att göra på en pizzeria
- Sagt felfelfel replik så att det blev:
ORIGINAL:
Tja, jag heter Madelene, men jag fattar inte varför min mamma döpte mig till det. för jag menar... Madelene... ewww... Så mina kompisar, dom kallar mig för Madde... det är lite bättre i alla fall... Men helst skulle jag vilja heta något spännande... typ som Amy.. eller Vanessa har skitcoolt namn.
FELFELFEL:
Tja, jag heter Madde, men jag fattar inte varför min mamma döpte mig till det. för jag menar... Madelene... ewww... Så mina kompisar, dom kallar mig alltså för Madde... det är lite bättre i alla fall... Men helst skulle jag vilja heta något spännande... typ som Madelene...usch.. ja så typ Amy eller Vanessa har skitcoolt namn.
- Gjort föreställningen för min mamma, mormor, Bus, bror och Ida <3
- Fått ros av Tommy (Bara jag också ;D)
- Kokat nudlar med hjälp av en vattenkokare
- Sett Carro äta barnmat... ahahah
- Blivit utsatt för esteteffekten: Taauaack ... (blää)

Nu sitter jag brevid Lina i datorteket och har snart engelska, där vi ska skriva uppsats... "I love..." . jag ska skriva : "I love Grey's Anatomy"
Nu börjar vi snart..
Sen åker jag till Ullared.. vi ska handla... :D

Ett ord och en stöt låter bättre

Sverige har vaknat! Sverige går runt och ler i solen...
Nu är våren här! <3
Äntligen ;D , wonderful, så facking skönt :D <3

Idag var det en massa skola, men det gick bra iaf... Jag briljerade på tyska,. blev typ klar med vår film på eosen och dessutom så fick jag... håll i er nu... MVG på mitt samhällsprov!!
Jag pratar om samma samhällsprov som jag absolut kände att jag skulle få IG på... asså seriöst jag trodde verkligen att jag skulle få IG, eller precis G.
Jag fick provet sist och var nervös. Jag titta på resultatet... 40 ungefär var MVG... jag hade fått 41 av 49.
Jag blev så chockad och så glad att jag började gråta. Sen grät jag i Carhoes knä. Asså gosh... jag grät!!
JAG FICK MVG FFS!

Carro gjorde några fina C.S referenser till Viktor idag ^^
Han kom i bamba, efter han suttit med bla C.S. Då sa Carro typ:
Var det starkt eller? Det var starkt av er... och liknande... ahahah

I morgon är det Showtime... gissa om jag kommer bli nerövs... nejnej... inte alls... GOSH! SAVE ME ;D

Förresten kom jag och Carro på en hurtis-ekvation i morse:
Carro+urringning= Hurtis3

Sånna här dagar kokar blodet i dom

Orka världen... Vem fan kan få för sig att man ska döda en 10-åring. Ett barn alltså! Ett litet oskyldigt barn!! Vad fan är det för fel på världen?!

Engla hittades igår. En 42-årig sexdömd busschaufför hade fört bort henne och sen mördat henne.
Vafan!!

Kan inte alla bara gå och dränka sig, snälla!!

Förövrigt är det måndag idag och det är första dan efter intensivveckorna... Asså orka... Har fått tyskaläxa och gjort armhävningar. På onsdag är det premiär... nervöst eller vad?! Fast det kommer gå bra :)
Hurtis var på gympan idag och spanande in Carro så ofta han fick chansen ^^  och så pratade han med mig också... väldigt fint ;D

Sen dampade jag på C.S igen. Asså fan, hon får fan gå och dränka sig snart... Jag orkar verkligen inte med henne. När vi väl konfronterar henne om saker som vi stör oss på, så kommer hon med en massa undanflykter!! Men seriöst, lär dig acceptera manus och sno inte de andras repliker. Om du hade chansen att ta en stor roll, gnäll inte över att du är med lite i pjäsen... Jaa du , snälla gå och dränk dig..

Körkortsteori next... dags att gå alltså...  

Du har fått så mycket spö i dina dar, så det är bara äggröra därinne

Intensivveckorna är över :(
Sorg!
Vi har haft så jävla kul!
Vi hade två genomdrag idag och det gick väldigt bra ärligt talat.

Har precis tittat på Casino Royal tillsammans med min bror, kusin och hennes kompis Sascha. Jag lagade mat också... eller aaa... lagade och lagade. Jag stekte schnitzel och la över findus potatisgratäng i en form och satte in den i ugnen... sååååå jobbigt... not ;D

Sen åt vi chips och ostbågar.

Nu lyssnar jag på musikarnas låtar... de äger :) (Y)

Du har huvudet fullt som ett ägg med bara ilska

Nu sitter jag i knät på min bror och skriver snabbt innan DirtySexyMoney börjar igen.
Idag körde vi ett genomdrag med kostym och det funkade väldigt bra:)
Idag har jag klippt mig och färgat håret..
Jag tycker det blev snyggt i alla fall...
I morgon är det sista dan på intensivveckan. Jag vill inte. Det har varit så kul att ha intensivvecka!! Det kommer bli jättekonstigt att börja gå på lektioner igen :( 

Jag håller av dig mer än du kan ana

Idag handlade vi godis vid jungfruplatsen och det var gott, men jag fick ont i magen+att jag hade ägglossningsvärk... dessutom var jag lös i magen också. Tre kombinerade magont. Jag, Lina och Josse skulle åka in till myrorna och hm och handla kostym efter skolan också. Det sista vi gjorde i skolan var att dansa vår slagsmålsdans. Den är ju inte direkt lugn. Jag fick ännu mer ont. Sen sprang vi för att hinna med bussen till järntorget.
Väl vid myrorna gick vi runt länge och kollade. Köpte en massa kostym ;D
Sen sprang vi för att hinna med spårvagnen till stan också.
Vi gick till hm i kompassen och hittade en massa saker vi skulle köpa. Vi plockade och provade. Tillslut blev vi klara och ställde oss i kassan. För att handla för skolan så måste man ha rekvisition från skolan. Efter att en ansvarig hade ring till någon chef så kom det fram att rekvisitionen gällde HM Nordstan inte HM kompassen. Gissa om vi blev glada. Mitt trekombinerande magont hade nu blivit fyrkombinerat, för nu var jag hungrig också.
Vi gick iväg till HM nordstan. Hittade nästan allt på listan. När vi väl stod i kön så kollade jag på klockan. Den var 18.40. Skolkortet slutar gälla 19.00. Men HM var viktigare. När allt väl var klart gick vi fort mot brunnsparken och jag upptäckte att 42 precis hade gått. 25 minuter var det kvar. Jag ville gråta. Jag gick då till centralen istället för att se om 40 bussen gick. 24 minuter kvar. Då ringde jag min bror, så han fick komma och hämta mig. Tack o lov för en bror med körkort.
Jag har nu tittat på topmodel och ska snart sova. Ska bli kul att testa kläderna i morgon :D
En vecka kvar till föreställning!! :O

Alltså farväl. Du känner inte mig.

Idag är det tisdag och just nu tittar jag på sista avsnittet av the Starter wife. Det är reklam.
Vi körde ett genomdrag i skolan och det gick väl bra, men det är mkt som måste finslipas. Men vi har tre dagar kvar på intensivveckan, så det kommer nog gå bra. Imorgon ska jag, Lina, Josse och Ayrin åka till myrorna och handla kostym. Det ska också bli kul ;D

Idag fick jag RÅFLIPP på C.S, alltså jag menar verkligen råflipp! Jag ville strypa henne, sparka henne och dränka henne i toaletten. Och jag förstår inte riktigt varför. Okej, hon är enormt irriterande, men ingen... förutom B.E, har nånsin lockat fram sånna känslor hos mig förut. Jag klarar verkligen inte av henne. Jag vill skrika, sparka och slå på saker när hon har vart i närheten. Men jag brukar verkligen inte känna så här!! Gosh, vem är jag?



De skäl jag har att älska dig har gjort det omöjligt att reta upp mig

Hej! Idag är det söndag, vilket betyder att det snart är dags för en till ansträngande vecka i fordonslokalerna tillsammans med bara teatrare :)
Jag ser fram emot det, så det är ju lugnt, det känns liksom inte: ÅNEJ!
Jag är så glad att vi fick två intensivveckor, för vi skulle inte blivit klara på en vecka, absolut inte!!
Det kommer bli så bra!! :) (Hoppas jag ;D)

Igår var jag på bio med Frida, Linus, Vovven och Sofia. Vi åt på en resturang innan. Den hette Andrum och var vegetarisk. Det var faktiskt väldigt gott och efter det så sprang vi till 2:an som skulle föra oss till Bergakungen. Jag och Linus ställde oss vid stämplings automaten och sa att om det kom på några kontrollanter så skulle vi stämpla. Plötsligt så kom det några med likadana jackor och frågade Linus om hans biljett/kort. FAN! tänkte jag. Nu åker vi båda fast.
Jag backade lite ifrån kontrollanten, bara för att upptäcka att det var en annan vid den andra dörren. Vovven åkte också fast. Jag tittade på Linus och mimade: FANFANFANFANFANFANFAN!
Men hon som stod vid de andra dörrarna gick mot vovven och dom, så jag ställde vi vi dörrarna och när spårvagnen stannade gick jag snabbt av och gick jättefort därifrån. Jag har aldrig känt mig så arg på mig själv och min bror. Vi stod ju fan vi stämplingsautomaten!!! VARFÖR STÄMPLADE VI INTE?!
Tack o lov blev inte jag fast iaf. Så jag och min bror ska dela på räkningen på 800 kr. Tack o lov för att Linus jobbar och tjänar pengar, så han har pengar. Aldrig att vi berättar det här för mamma!
Efter det såg vi Superhero Movie, den var jätterolig :)

Ganska snart ska jag iväg och dansa...


Ingen blir så arg när han blir retad och så retad när han blir arg

Torsdag.. Fackat trött idag igen!
Fast imorgon är det fredag, vilket är sjukt gött!
Idag har vi haft röst och rörelse, där jag berättade om min Bengt Magnusson röstanalys. Gick nog bra. Efter det gick vi ner till fordon och där övade och övade vi på Romeo och Julia. Det kommer gå sjukt bra om jag bara kommer ihåg mina repliker. Jag får brutalt döda Malaika och det kommer se väldigt fräckt ut :)

Jag har höga förhoppningar på denna pjäsen! Allt börjar komma på plats och jag älskar varje minut. Eller ja, nästan varje i alla fall. Allt kan ju vara lite påfrestande ibland. Ett stort plus är att jag har fått jobba med Hanna och Josse med Romeo och Julia. Jag känner inte dom så bra och det känns som vi har kommit varandra närmre. Josse är en så glad typ som är lätt att vara med. Jag har alltid gillat henne och jag tycker hon har bra uppfattning om livet och hon dissar liksom ingen, även fast hon kanske tycker illa om vissa. Hoppas hon inte tycker illa om mig.
Jag kan tänka så ibland. Tänk om de tänker att jag är usel på teater och är en jobbig person. Tänk om de egentligen inte tycker om mig :( , Jag menar det finns folk som jag inte tycker om i klassen... tänk om det finns folk som tycker samma om mig. Nej usch, jag vill inte tänka så. Det med teatern kan jag inte veta själv om jag är duktig eller inte... men jag kom in iaf. Det är ju något! Jag hoppas verkligen att jag är bra... men jag kan inte veta liksom. Folk kan ju säga saker, men inte mena det.

Jag träffade Campo från min gamla klass på bussen idag.  Hon såg oförskämt fräsch ut  medan jag var utsliten och ofräsch. Sminket var långt borta och finnen på min haka gjorde sig känd. Vi sa inte mycket, för även Bella satt på bussen. Bella är en annan sak. Hon var alltid lite trashig och så, men Campo var just "populär" i klassen och jag var inte sån. När jag träffar gamla klasskompisar vill jag bevisa att jag har kommit nånstans i livet och se fräsch och bra ut. Jag tror inte jag har träffat Campo sen skolavslutningen och ser jag ut såhär när hon träffar mig igen? Det känns inte så bra... Fast varför bry sig egentligen. Okej jag kanske inte ser så fräsch ut, men hallå, jag är utsliten och har intensivvecka, jag får se såhär ut. Det är säkert bara jag som tänker på hur jag ser ut.

Nu ska jag baka kladdkaka till imorgon för jag har lovat :)

Ditt namn är dyrbart för mig som mitt eget

HEJ!
Idag är det tisdag och jag har amputerat bort min fot... det gjorde ont... APRILAPRIL!
Jag vet, världens dåligaste aprilskämt..
Jaa.. idag är det alltså 1 april... går tiden fort eller vad?! Det känns som man knappt börjat dagen, så är den slut.
Den här veckan och nästa har jag intensivvecka... så jävla gött... det är kul + att man slipper alla andra lektionerna. Okej, det är mycket jobb, men vi siktar ju på en lyckad föreställning :)
Enda minuset är att man blir så ruskigt trött. Igår hade jag huvudvärk och idag är jag jättetrött.
Men tack vare mina älskade klasskompisar, så har man ändå hållt humöret uppe. Jag älskar verkligen min klass. Passionerat .. ;D
Idag skulle vi ha bakat, men såklart glömde alla i klassen det, förutom jag då. Jag hade bakat knäckkakor. Uppskattade :), när vi fikade, satte vi oss i en ring och pratade. Gick ett varv i ringen, så alla fick säga nåt som de hade på hjärtat. Alltså allt är så mys jämt.

Föreställningsarbetet funkar bra. Vi kommer faktiskt någonstans! :O
Vi har kommit en bra bit på vägen och det känns verkligen som det kommer bli jättelyckat.

RSS 2.0