Glad Påsk :)

                                              Glad Påsk

Onsdag

Hej och godmorgon eller liknande!
Idag är det onsdag och jag har vart hos Claes med Ida och gjort våfflor. Okej, våffeldagen var igår, men orka bry sig om man är en dag försenad ^^

Imonn ska jag: Euum.. jag vet ärligt talat inte.
Lina pratade om fika, kanske borde ringa henne... Annars kan jag ju bara sega runt hemma, min söta mormor bjuder ju på lunch :) <3

Men lovet går ju fackat fort ju :(
Det är inte roligt det... alls!!

Imonn kommer Bido tillbaka och sen ska hon bo här i fem veckor!! Fem veckor med min älskling!! <3

Igår var jag och Ida i stan och jag köpte ett linne, känns bra, men jag vill så gärna ha en jacka på cubus också, men jag har inte råd :S , INTE BRA! Jag har ett konto med 1000 spänn på, men dom får jag inte RÖRA! Dom ska jag ha på sommaren, för jag kommer troligtvis inte jobba. Jag kommer inte orka... Dessutom har jag inte fått jobb.
Det är jobbigt att mamma vill att jag ska skaffa jobb.. Jag orkar egentligen inte..

Jag oroar mig lite för sommaren. Den kommer nog bli lite ensam ibland. Och även fast man säger att man ska träffa vissa i klassen, så kommer det troligtvis inte bli av, för det känns som om det bara är prat :S
Men det skulle ju vara kul att träffa dom i alla fall någon gång... Annars kommer jag sakna dom alldeles för mkt.

Snart kommer Grey's Anatomy på TV... ska bli kul. Sen har jag laddat ner två filmer, så dom kommer jag troligtvis kolla på... får välja bara...

Fredag... eller Lördag

Om en minut är kl 00:00... jaa, nu slog den om.
Nu är det alltså Lördag och idag ska jag titta på Melodifestivalen :D
Jag hejar på Sanna Nielsen, hoppas det går bra. Bara inte Christer Sjögren eller Amy Diamond vinner så blir jag nöjd ändå... och Frida, för vi skulle ha absolut ingen chans i så fall...
Det blir bara jag och min bror imorgon framför TV:n, för mamma och pappa ska på little shop of Horrors., så vi får klara oss själva... haha, det klarar vi nog, vi är trots allt 16 och 18 :P

Lyssnar på lite låtar jag har laddat ner och innan det tittade jag på Pongo och den 101 dalmatinerna :D
Disney <3

Nu ska jag sova, gonatt :)

Ny dag, nya utmaningar

Idag är det onsdag vilket betyder:
Svenska
Gympa
Teater
Dans
Grey's Anatomy
Top Model

Idag på teatern fick vi äntligen komma upp på golvet och testa på att vara hotfulla och spela ut, inte bara sitta still på en stol och prata om hur det ska va. Det gick faktiskt väldigt bra, trots att jag kände mig jättedum när jag skulle hota Cornelia. Det var svårt för mig att vara hotfull, eftersom det ligger sååå långt ifrån min natur. Jag har inte bråkat med någon (förutom min familj)  sen i fyran typ... Men annars var det roligt. Fast i och för sig så var det lite jobbigt att gestalta en våldtäkt, speciellt eftersom jag var våldtäktsmannen :S
Det kändes inte okej för mig, men det blev samtidigt väldigt lyckat, eftersom känslorna kom fram väldigt bra.
Det är ju det vi vill göra också, med våran pjäs. Vi vill beröra folk. Vi vill få dom att tänka efter när dom har sett våran föreställning.

Nu sitter jag vid datan och ska snart spela Pirates ;) , det är väldigt kul... jag tror jag är en ganska storspelnörd, till skillnad från vissa andra.
Sen ska jag såklart kolla på Grey's och Top Model och det ska bli kul...

Igår var jag med Ida och det var jätteroligt. Hon förvånar mig ibland. För ibland kan jag bli lite frustrerad, eftersom det känns som om jag alltid måste hålla kontakten. Jag måste alltid ringa eller bestämma träff, hon brukar aldrig ringa. Det kändes ett tag som hon i sin klass hittat några som var mkt bättre än jag. De var det Ida ville vara. Så som jag inte var. Det kändes som om hon klickat mkt bättre med dom och att hon på nåt sätt ersatt mig. Som när vi skulle ha mys innan jul och gick på förtrollad. Dagen innan hade hon varit hemma hos sin nya kompis tillsammans med två andra och de hade supit sig fulla och hade haft SÅ kul. Jag menar, okej det var väl roligt för mig att höra lite om vad som hade hänt, men hon pratade om det hela kvällen typ. Det var det ända hon tänkte på. Jag menar jag har aldrig varit full och jag är dessutom inte lika nära med mina kompisar i klassen, för vi kan vara tajta i skolan, men jag är aldrig med dom efter skolan. Men det kommer nog. Men det känns lite som om hon liksom vill bevisa något för mig.
Missuppfatta mig inte nu, jag älskar henne sjukt mycket, vi har varit med om så mkt tillsammans, och ärligt talat hon var den enda vän jag hade ett tag. Asså inte för att jag var ensam eller så, men det var liksom bara henne jag var med. Men det känns som det alltid kommer vara vi två.
Jag planerade att göra en sak. Jag skulle inte höra av mig alls och se hur lång tid det tog innan hon tog kontakt, för att se hur mkt jag betydde.
Därför blev jag väldigt överraskad, när jag fick sms:et igår, där det stod att hon tyckte att det var jättelängesen vi sågs och att vi borde träffas så snart som möjligt. Det gjorde dagen bara ännu bättre.

Shit, vad jag har babblat nu :S
VI hörs troligtvis imorgon :)

Svart på svart och vitt på vitt xD

Har haft en underbar dag i dag ärligt talat. :D
Allt började med att jag vaknade upp från en skitrolig dröm.
Den handlade om att min kulturhistorialärare Jesper planerade att ta över världen och behövde mitt diadem som man kunde läsa tankar med. Humorn i detta var att jag hade diademet på mig drömmen och hörde hans tankar. Han tänkte: Usch, vad fet jag är. Grejjen e bara att han är en av de smalaste killarna jag nånsin träffat. .
Sen tänkte han en förolämpning till någon.. förolämpningen var Svart på svart och vitt på vitt... har INGEN aning  vad det betyder ^^
Efter lektionen sökte han upp mig och sa: Du Jennie, jag skulle vilja ha ditt diadem och forska på hur du kan läsa tankar med det. Jag svarade då: Neej, men asså jag vill helst hålla det privat. Han sa då: Men jag skulle gärna vilja det!
Då svarade jag: Svart på svart och vitt på vitt .(.. AHAHHA, Vad är det egentligen?!)
Sen fick han tag på diademet i alla fall tack vare våra hjärtpins (?!)
Med hjälp av diademet skulle han ta över världen och hitta de nya, gömda juicesmakerna som fanns.
Han hittade juciesmakerna och alla blev glada och drack dom. Men dom var jätteäckliga.
Sen gick världen under, förutom Göteborg och Hisingen ^^
Jag kommer också ihåg att jag satt med ett hjärtpins paket i handen och grät..
Sjuk dröm!! ^^

Efter det blev jag skjutsad till skolan av pappa och sov i estetsoffan och sen gick jag och drack te. Sen hade jag matte och fick reda på att jag hade fått VG+ på det senaste provet. Min glädje var enorm och jag skrek och var sjukt glad!
Sen ringde Ida och berättade en sjukt rolig grej.
Det gick bra på Eosen och sen berättade Lina att Krantz Svantz hade slutat i min klass :D
FATTA GLÄDJEN!
Efter skolan åkte jag hem till Ida och hade det bra med henne <3

Gosh, allt känns så bra just nu :) 

Packning pågår

I morgon åker jag till Branäs över en långhelg.. det ska bli väldigt kul och jag ser fram emot att åka skidor igen... Precis efter att vi kommit hem, så ska jag till Sunne över dagen med skolan. Det ska också bli väldigt kul, så jag har mycket att se fram emot.

Jag var precis på handledarkurs tillsammans med min pappa. Jag vill ju nån gång i mitt liv skaffa körkort.
Jag sitter där på kursen och tänker att körkortet känns så långt borta. Det känns som om det kommer ta minst 10 år innan jag har skaffat körkort. För körkort är ju så vuxet om ni fattar vad jag menar.
Körkort har man när man är vuxen.
Jag känner mig fortfarande som ett barn, inte som någon vuxen med bil.
Men om ett och ett halvt år fyller jag faktiskt 18... sjukt tycker jag.
Tiden går så fruktansvärt fort nu för tiden..
Nästan lite för fort ärligt talat :S

Jaja, nu ska jag packa och titta på Grey's Anatomy som mamma spelade in åt mig, tack mamma <3

Välkommen till min nya blogg!

Jag heter Jennie och är 16 år gammal. Jag bor i Göteborg tillsammans med min mamma, pappa, bror och två marsvin. Just nu går jag första året på gymnasiet och det har varit en stor omställning för mig. På gymnasiet går jag i teater linjen och det är både intressant och roligt. Just nu håller vi på med en pjäs som ska handla om våld. Hoppas den blir bra :)

Jag är oftast väldigt uttråkad så det kommer nog bli några inlägg...
Nu ska jag iväg med min far på handledarkurs inom körkort .. ska bli skoj.. not ;D 

RSS 2.0